26.7.2019. 14:13
"Samra Ćosović-Hajdarević je dobila salvu uvreda i na račun njenog hidžaba. Meni je gore što je Kristina Ljevak nazvala fašističkim polusvijetom sve one koji se ne slažu s njom"
Za Source.ba portal jučer je govorio Haris Zahiragić, sadašnji član Stranke demokratske akcije (SDA) i nekadašnji predsjednik SPUS-a.

Sa Harisom smo razgovarali o kantonalnoj televiziji, medijskim "prepucavanjima" sa Kristinom Ljevak i radom TVSA.

Bilo je govora o tome šta se njemu ne dopada u radu nove Vlade KS, te šta bi SDA napravila drugačije.

Razgovarali smo o najavljenoj "paradi ponosa", kako on gleda na ovaj najavljeni događaj, a bilo je govora i o Sebiji Izetbegović i njenom radu na KCUS-u, kao i izjavi Elmedina Konakovića da je "Sebiju Izetbegović ne može NATO smijeniti jer ima oko sebe 5.000 kamikaza spremnih da se raznesu da ona ostane direktorica KCUS-a".

U nastavku na Source.ba portalu pogledajte cijeli intervju sa Harisom Zahiragićem.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Alen Alilović
Montaža: Haris Ahbabović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana