30.7.2019. 14:13
"Ja imam svoje kume, ako neko mrzi što imam kume to je njegov problem. SDA piše saopćenja kao neki osnovci, a koja nemaju veze sa životom"
Za Source.ba portal danas je govorio predsjedavajući Skupštine KS i predsjednik stranke Narod i pravda, Elmedin Dino Konaković.

Sa Konakovićem smo razgovarali o ostavci Zinete Bogunić sa mjesta ministrice za obrazovanje i mlade u KS, te smo razgovarali o najavama pojedinih medija da bi buduća ministrica mogla da bude njegova vjenčana kuma i porodična prijateljica.

Bilo je govora o odnosima sa SDA, strankom kojoj je godinama pripadao, te smo razgovarali o "medijskom ratu" saopćenjima na relaciji SDA - Elmedin Konaković.

Tema našeg intervjua je bio i rad KCUS-a, te Konakovićev odnos sa direktoricom KCUS-a, Sebijom Izetbegović.

Razgovarali smo o stranačkim zapošljavanjima u KS, spornih 200 hiljada KM koje je Turistička zajednica KS dodijelila organizacijama i udruženjima i nekim ostalim stvarima vezanim za funkcionisanje Kantona Sarajevo.

Tokom današnjeg dana na Source.ba portalu možete pogledati cijeli intervju sa Elmedinom Konakovićem.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana