18.8.2019. 13:11
"Neću ići na koncert Gorana Bregovića i nisam neki njegov fan. Za mene je veći skandal kada je Aleksandar Vučić ušao u Begovu džamiju, a nije skinuo cipele"
Za Source.ba portal govorio je direktor Turističke zajednice KS, Nermin Muzur.

Sa Nerminom smo razgovarali o Sarajevo Film Festivalu, te koliko on sa ekonomskog aspekta znači za ovaj grad.

Bilo je govora o raspodjeli novca za razne organizacije i manifestacije od strane Turističke zajednice, te medijskom prašinom koja se podigla nakon spiska kome se sve dodijelio taj novac.

Razgovarali smo o medijskom "ratu" između SDA i Naroda i pravde, s obzirom da je Muzur bio nekada član SDA, a u istoj stranci je bio i njegov sadašnji predsjednik stranke, Elmedin Konaković.

Razgovarali smo o koncertu DJ Solomuna koji će uskoro nastupati u glavnom gradu BiH, kao i o koncertu Gorana Bregovića na Bijeloj tabiji.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana