3.9.2019. 19:14
"U početku me to nerviralo, ali sam počela da gledam ko govori, a ne šta govori. Svi koji to kažu neka pokušaju oni, pa da vide da li je to tako jednostavno kako izgleda"
Za Source.ba portal danas je govorila manekenka i miss Bosne i Hercegovine za prošlu godinu, Sarajka Anđela Paleksić.

Sa Anđelom smo razgovarali o tome kakav život vode manekenke i missice u BiH, kakve uslove imaju, te da li se taj posao uopće isplati u BiH.

Bilo je govora kroz šta je ona sve prošla tokom proteklih nekoliko mjeseci, čega se svega morala odreći, te šta joj je najteže palo.

Razgovarali smo o njenim planovima, gdje vidi sebe za nekoliko godina, da li ima namjeru svoj "komad sreće" potražiti izvan BiH, te koliko joj smetaju ljudi koji je ponekad tretiraju kao "komad mesa".

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana