26.9.2019. 13:28
Sarajevski profesor otvoreno: Vama žena kad stere veš, mora nositi padobran. Što će nama te visoke zgrade od 13 ili 15 spratova?!
Za Source.ba portal danas je govorio profesor geografije u Gimnaziji "Dobrinja", Vedran Zubić.

Profesor Zubić je proglašen za profesora godina u BiH. Naime, ovaj prosvjetni radnik važi za jednog od najzanimljivijih profesora u Bosni i Hercegovini, te se djeca itekako raduju njegovim časovima, koji su poprilično zanimljivi, komični i naravno poučni.

Intervju sa prof. Zubićem pogledajte uskoro na Source.ba portalu, a kratko smo ga pitali, kao profesora geografije i stručnjaka, o zemljotresima u našoj zemlji, gdje se mogu očekivati, ne kada, jer je to nemoguće predvidjeti, te kakvi nas zemljotresi mogu očekivati.

Bilo je govora o tome koliko je BiH trusno područje, kako se ponašati u slučaju zemljotresa, te šta mogu učiniti ljudi koji žive u visokim neboderima u Sarajevu.

Uskoro na Source.ba portalu pogledajte cijeli intervju sa prof. Vedranom Zubićem u kojem smo razgovarali o njegovim časovima, metodama, nastavi, školstvu, djeci i roditeljima.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana