17.12.2019. 12:30
"Cijela priča je bila 'Zukorliću tri milijarde KM, Zukorlić preuzeo Kanton Sarajevo...' Treba provjeriti Željka Komšića da li je bio na psiho-aktivnim susptancama"
Za Source.ba portal danas je govorio narodni poslanik u Skupštini Srbije i generalni sekretar BANU-a, Muamer Zukorlić.

Sa njim smo razgovarali o nedavnom intervjuu Željka Komšića, predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, u kojem je žestoko "isprozivao" upravo njega, Muamera Zukorlića, te njega naveo kao glavni razlog zbog kojeg je DF odlučio da napusti vladajuću "šestorku" u Vladi KS, te napravi novu koaliciju sa SDA i SBB.

Pitali smo ga da li je bio u kombinacijama za premijera KS, kako je to naveo Željko Komšić u CD-u kod Senada Hadžifejzovića, te kako komentariše izjave Komšića da je "radikalan".

Cijeli razgovor sa Muamerom Zukorlićem poslušajte u nastavku.

Razgovarao: Haris Ahbabović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana