17.12.2019. 13:10
"Za sat vremena ćemo u proceduru pustiti smjenu Vlade KS i Dine Konakovića. Sve je spremno, postoji većina za smjenu Vlade KS"
Zastupnici SDA nisu se danas pojavili na sjednici Skupštine Kantona Sarajevo, a to su opravdali time da su "ranije preuzeli obaveze".

Tačnija, cijeli Klub SDA u Skupštini KS ne prisustvuje današnjoj sjednici Skupštine KS koja je još uvijek u toku.

Pozvali smo Mahira Devića, zastupnika SDA u Skupštini KS, kako bi prokomentarisao današnji izostanak njegovih kolega, zbog čega se nisu pojavili na sjednici, te da li su njihovi razlozi izostanka opravdani.

Dević nam je rekao kako SDA trenutno prikuplja sve potrebne potpise koje će poslati u proceduru kako bi se smijenila aktuelna Vlada KS.

Novinar: Haris Ahbabović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana