5.1.2020. 19:06
Šta se dešava pred kamerom prije nego što počne intervju: Ho'š da se zagrlimo? Šminka su ti 'cvike'!
Pred kamerom Source.ba portala pojavile su se brojne ličnosti iz svijeta sporta, politike, showbizza, kulture, ali i brojni obični ljudi, koji nisu medijski poznati.

Ovaj put nismo izdvojili najzanimljivije izjave, nego smo izdvojili trenutke pred sami početak snimanja intervjua, dok je kamera upaljena, ali dok sagovornici još uvijek nisu spremni ili kada su spremni na snimanje intervjua.

Amel Tuka, Aco Seksan, Amar Osim, Husref Musemić, Ajša Kapetanović, Anđela Paleksić, Lejla Tanović, Farik Muhić, Vedran Zubić, Emela Burdžović su samo neka od imena koja su se našla pred našom kamerom.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelji: Almir Biber, Izet Tahirbegović
Montaža: Haris Ahbabović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana