26.6.2020. 15:28
"Novak se jako loše osjeća, u samoizolaciji je i sve mu teško pada. To je psihologija hijena, niko od njih neće da izađe sam pred lava, nego samo kada je on na zemlji i kada pati"
Velika prašina podigla se nakon informacije da je nekoliko učesnika i tenisera Adria Toura zaražena virusom korone.

Najdeblji kraj izvukao je najbolji teniser na Planeti, Novak Đoković, koji je bio jedan od glavnih organizatora ovog balkanskog toura. Naime, brojni ovih dana kritikuju isključivo njega za sve, a da stvar po Novaka bude gora, to čine i njegove teniske kolege sa ATP toura.

Podsjećanja radi, Đoković je trebao da odigra i jedan egzibicioni meč u Sarajevu sa Damirom Džumhurom, ali je sve otkazano kada je objavljena vijest da je i Đoković zaražen koronavirusom.

O svemu ovome, o Adria Touru, organizaciji istog, Novaku Đokoviću i nastavku ATP sezone danas smo razgovarali sa Nebojšom Viškovićem, komentatorom i novinarom Sport Klub televizije.

Razgovarao: Haris Ahbabović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana