24.3.2021. 20:37
"Nije smio ovo da uradi Bogiću Bogićeviću, ali to je Ibrahimov grijeh i neka ga nosi!"
Bogić Bogićević odustao je od kandidature za gradonačelnika Sarajeva nakon današnjih dešavanja u Sarajevu.

On je ovu odluku saopćio predsjedniku SDP-a, Nerminu Nikšiću. Podsjećanja radi, pojedini vijećnici, koji su do danas bili dio dogovora Četvorke, danas su umjesto za "svog" kandidata glasali za kandidata kojeg je ponudila opozicija, a to je Srđan Srdić.

Sve je to izazvalo potpunu pometnju tokom glasanja, a sjednica je prekinuta. Iz NiP-a, SDP-a i Naše stranke su za ovaj potez optužili Ibrahima Hadžibajrića i NBL, odnosno njihovog koalicionog partnera i četvrtog člana Četvorke.

Sve je večeras za Source.ba portal prokomentarisao potpredsjednik Socijaldemokratske partije BiH, Vojin Mijatović. U nastavku poslušajte cijeli razgovor sa njim.

Novinar: Haris Ahbabović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana