25.3.2021. 19:25
"Najviše cijenim ljude koji rade za platu od 600 KM i dođu da kod mene u salonu ostave 10 posto od svoje mjesečne plate. To su za mene totemi i divovi!"
Za Source.ba portal danas je govorio poznati i dugogodišnji frizer iz Sarajeva, te vlasnik frizerskih salona "M Šabić", Vahidin Šabić.

Sa njim smo razgovarali o ovom poslu, koliko je on nastradao zbog pandemije, te kako se frizeri danas snalaze kada mušterija gotovo da nema usljed pandemije virusa korone.

Razgovarali smo o tome koliko je ovaj posao, generalno, perspektivan, da li i koliko u BiH pratimo trendove, te koje su mu mušterije najdraže.

U nastavku pogledajte i poslušajte cijeli razgovor sa Vahidinom Šabićem.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Kenan Ćemo
Montaža: Kenan Ćemo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana