5.4.2021. 18:17
"Ja znam čitav grad i mene zna čitavo Sarajevo. Postavili su moju fotografiju, Azre Latifić i Aleksandre na kojoj piše 'Ovo su ljudi koji odgovaraju za krv koja će biti prosuta u srijedu na ulicama Sarajeva'"
Za Source.ba portal danas je govorio izvršni direktor Omladinskog Filmskog Festivala, Kenan Musić.

On je govorio o posljednjim dešavanjima u Sarajevu, stanju na KCUS-u, Facebook statusima koje je objavljivao i zbog kojih je dobijao prijetnje, te mnogim drugim stvarima.

Također smo razgovarali o najavljenim protestima, za koje kaže da se neće dogoditi, kada je u pitanju ta Facebook grupa kojoj i on pripada.

U nastavku poslušajte i pogledajte cijeli razgovor sa Kenanom Musićem.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Kenan Ćemo
Montaža: Kenan Ćemo

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana