7.4.2021. 18:49
"Šta je s onim što stručnjaci govore, da te vakcine protiv korone ubijaju ljude i dovode do zastoja srca. Šta ćemo ako vakcine iz Beograda počnu ubijati ljude i ako neko umre?"
Za Source.ba portal danas je govorio Sanin Musa, teolog, publicista i predsjednik političke organizacije u osnivanju, Bosanske narodne stranke.

Sa njim smo razgovarali o političkim peripetijama i blatu u BiH, respiratorima, pandemiji virusa korone, vakcinama i drugim stvarima vezanim za dešavanja na Planeti u posljednjih godinu dana.

Kako je istakao tokom intervjua, Musa ima drugačija razmišljanja od "mainstream" medija, te tvrdi da ima pravo na svoje mišljenje, ali da nikoga ne ubjeđuje u nešto suprotno.

Naveo je svoje stavove oko vakcinacije, kako gleda na istu, a također je naveo svoje lične stavove o pandemiji virusa korone i poimanju iste. U nastavku pogledajte/poslušajte cijeli razgovor sa njim.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Kenan Ćemo
Montaža: Kenan Ćemo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana