23.9.2021. 11:51
"Promukao sam od derbija sinoć. Sumnjam da mi Vico Zeljković može zabraniti dolazak na stadion, sumnjam da ima takvu moć i sumnjam da može biti tako lud"
Elmedin Konaković, predsjednik Naroda i pravde, prokomentarisao je danas za Source portal dešavanja na utakmici Velež - Borac, kao i dešavanja nakon same utakmice.

Pitali smo ga da nam prokomentariše koliko i da li političari koriste ovu situaciju oko NSBiH, kako komentariše rad NSBiH i Vice Zeljkovića, te kako gleda na kazne koje je jučer dobio Velež.

U nastavku poslušajte cijeli razgovor sa Konakovićem.

Novinar: Haris Ahbabović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana