27.9.2021. 16:59
Beljo se umalo "potukao" sa Usykom, ali ga udario automobil: Usyk je vanzemaljac! Joshua je fizički lijep i fino priča, ali mu je medalja napuhana
Ukrajinski bokser Oleksandar Usyk uvjerljivo je pobijedio Britanca Anthonyja Joshuu pred oko 70.000 ljudi na Tottenhamovom stadionu u Londonu, te tako postao novi prvak svijeta u boksu.

O ovom meču, a posebno o Usyku, danas smo govorili sa bh. bokserom, Damirom Beljom.

Beljo je poručio da je u svojoj karijeri potpisao borbu sa Usykom, trebali su boksovati, imali su zakazan termin borbe, ali je potom Beljo, nažalost, doživio saobraćajnu nesreću, te je borba otkazana.

U nastavku poslušajte cijeli razgovor sa Damirom Beljom.

Razgovarao: Haris Ahbabović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana