11.6.2019. 21:51
Radost za gejmere: Stiže nova igrica i horde Hitlerovih zombija
Rebelion je riješio da nam predstavi još jednu igru koja će biti smještena u alternativnom Sniper Elite univerzumu, gdje iz daljine nećete ubijati obične naciste, već one koji su se vratili iz mrtvih.

Igra nosi naziv Zombie Army 4: Dead War, a u njoj Hitler šalje svoje neobičnu vojsku kako bi zavladao planetom. Vama i vašem umijeću, naravno, ostaje da to spriječite.

Igrači će moći da otključavaju razne nadogradnje, nove skilove i zanimljive zamke.

Uz sve to, biće dostupan i co-op mod igranja za do četiri igrača, koji će moći da uskaču ili iskaču iz partije kad god požele.

Zombie Army 4: Dead War izlazi početkom 2020. godine, za PC, PS4 i Xbox One, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

TECHNOMANIA
Source.ba-sva prava pridržana