21.4.2019. 14:13
Konferencija Oracle Cloud Day 24. aprila u Sarajevu
Jedan od vodećih svjetskih proizvođača poslovnog softvera i hardvera Oracle održat će u u srijedu, 24. aprila, u Sarajevu tradicionalnu godišnju konferenciju namijenjenu domaćoj poslovnoj i ICT zajednici.

Pod nazivom Oracle Cloud Day, konferencija će i ove godine okupiti industrijske i poslovne lidere, ali i tehnološke eksperte koji će okupljenima prenijeti svoje spoznaje o novim tehnološkim pristupima koji organizacijama mogu omogućiti realizaciju poslovne vizije, postizanje rezultata, uspješno savladavanje izazova i mogućnost umrežavanja. Događaj će biti realizovan u saradnji sa partnerima: BS Telecom Solutions, Net, Info Studio i Combis, te QSS. 

Uz prezentacije ključnih govornika poput Gerome De Gea, direktora za Cloud Business Development za EMEA regiju, te  Edina Mehića, jednog od vodećih poduzetnika i investitora u BiH, događaj je osmišljen kako bi se sudionicima omogućio uvid u najbolje prakse, te uspješne studije slučaja.

I ove godine pripremljeno je mnoštvo zanimljivih tema i dodatno obogaćena konferencija. Učesnici će moći upoznati prvu autonomnu bazu podataka na tržištu, što je u samom fokusu konferencije, te saznati kako unutar 25 minuta mogu jednostavno vizualizirati svoje podatke i pogledati primjer korištenja ove tehnologije u UNIOR-u. Također, saznat će i kako ojačati odnos korisnika i brenda. Dodatno, konferencija će obuhvatiti prezentacije i primjerime iz prakse Oracle partnera na lokalnom tržištu.

 - Svaki aspekt ovog događaja osmišljen je kako bi vam pomogao da ostanete na čelu vaše industrije, dajući odgovore na ključna pitanja i pružajući uvid u najbolje primjere iz prakse - navode iz kompanije Oracle.

(Fena / Haris Ahbabović)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

TECHNOMANIA
Source.ba-sva prava pridržana