10.6.2019. 9:17
Evo kakvo nas vrijeme danas očekuje
U Bosni i Hercegovini jutros je bilo sunčano vrijeme uz malu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle ili niskih oblaka.

Temperature zraka u 8 sati: Bjelašnica 13 stupnjeva, Ivan-sedlo i Srebrenica 16, Bugojno i Drvar 17, Bihać i Sarajevo 18, Jajce, Livno, Sanski Most i Zenica 19, Tuzla, Banja Luka i Zvornik 20, Bileća, Doboj i Sokolac 21 Stolac, Bijeljina i Trebinje 22, Brčko i Grude 23, Gradačac 24, Mostar 25 sutpnjeva. Atmosferski tlak je u Sarajevu iznosio 945 milibara, za 3 milibara je viši od normalnog i sporo raste. 

U BiH danas će biti pretežno sunčano vrijeme uz malu oglačnost. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 30 i 35 stupnjeva.

U Sarajevu će biti pretežno sunčano vrijeme uz malu oblačnost. Najviša dnevna temperatura oko 33 stupnja, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Fena / FHMZ)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana