9.8.2019. 8:11
Prognoza vremena za petak
Jutros je u većem dijelu Bosne umjereno ili pretežno oblačno vrijeme, a u ostatku zemlje sunčano uz malu oblačnost.

Temperature zraka u 08 sati (°C): Bjelašnica 16; Livno 17; Bugojno, Ivan Sedlo, Sokolac 18; Bihać, Gradačac, Grude, Prijedor, Sanski Most, Sarajevo 20; Tuzla 21; Banja Luka, Bijeljina, Doboj, Jajce, Srebrenica, Trebinje, Zvornik 22; Brčko, Zenica 23; Mostar, Neum 24;

Danas se u većem dijelu Bosne dio prijepodneva umjereno do pretežno oblačno uz postepeno razvedravanje. Poslije podne rijetki lokalni pljuskovi su moguću u višim područjima centralne, istočne i zapadne Bosne. U Hercegovini pretežno vedro. Vjetar u Bosni slab istočni i sjeveroistočni, a u Hercegovini slab do umjeren jugozapadni. Dnevne temperatura od 29 do 35, na jugu do 37 °C. 

U Sarajevu nakon pretežno oblačno jutra očekuju se postepeno razvedravanje. Dnevna temperatura oko 33 °C. 


(FHMZ)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana