9.12.2019. 9:30
U ovim ulicama danas neće biti vode
Kantonalno javno komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" d.o.o. Sarajevo saopćilo je da će se, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, danas izvoditi radovi na opravkama kvarova u slijedećim ulicama:

Velešići Gornji, Prijedorska, Dr. Halid-bega Hrasnice, Bare kod Stupa, Kranjčevićeva, Bojnička, Avde Palića, Smaila Šikala, Šerifa Loje, Adema Buće, Kromolj, Bolnička, Nahorevska, Safvet-beg Bašagića, Alije Nametka, Hladivode, Hladivode sokak, Reisa Fehima Spahe, Humska, La Benevolencija i  Husrefa Redžića.  

Okončanje radova očekuje se u poslijepodnevnim satima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana