24.12.2019. 8:00
Na Bjelašnici jutros minus 6 stepeni
U Bosni i Hercegovini jutros je umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Temperature zraka u 07.00 sati: Bjelašnica -6; Drvar -1; Bihać, Sanski Most 0; Bugojno, Ivan Sedlo, Prijedor 1; Sokolac 2; Banja Luka, Livno 3; Sarajevo 4; Srebrenica, Zenica 6; Tuzla 7; Bijeljina, Gradačac, Zvornik 8; Doboj, Grude, Široki Brijeg, Trebinje 9; Stolac 11; Mostar i Neum 12 stepeni. 

Danas će u Bosni i Hercegovini prijepodne preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U ostatku dana u većini područjima se očekuje smanjenje naoblake. U prvom dijelu dana ponegdje u Bosni je moguća povremena i slaba kiša, a u višim područjima slab snijeg. Vjetar slab do umjeren, prije podne sa jakim udarima, sjeverni i sjeverozapadni. U večernjim satima u Bosni vjetar u skretanju na jugozapadni. Dnevna temperatura od 5 do 11, na jugu do 14 stepeni.

U Sarajevu veći dio dana pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne je moguća povremena i slaba kiša. Dnevna temperatura oko 5 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.


(FENA / Lejla Trle) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana