25.12.2019. 15:55
Evo kakvo nas vrijeme sutra očekuje
U Bosni se sutra očekuje pretežno oblačno vrijeme. Nešto manje oblačnosti očekuje se na sjeveru. U Hercegovni će biti malo do umjereno oblačno i sunčano.

U jutarnjim satima i dio prijepodneva uglavnom će u Bosni biti bez padavina. Tokom dana u centralnim i istočnim područjima Bosne s kišom i susnježicom u nizinama, a u višim područjima sa snijegom.

Vjetar u Bosni slab do umjeren, sjevernog smjera, a u Hercegovini slaba bura. Jutarnja temperatura od -2 do 4, na jugu od 4 do 8, a najviša dnevna od 3 do 10, na jugu od 7 do 12 stepeni.

U Sarajevu će sutra preovladavati pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana će biti s kišom ili susnježicom. Jutarnja temperatura 2, a najviša dnevna oko 5 stepeni.

Temperature zraka danas u 13.00 sati: Bjelašnica -6 stepeni, Ivan-sedlo i Sarajevo 5; Drvar 6, Bugojno i Tuzla 7, Zenica 8, Gradačac, Livno i Sanski Most 10, Mostar 11, Bihać 12, Neum i Široki Brijeg 13 i Grude 14, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Fena / FHMZ)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana