4.9.2020. 18:15
Započela sanacija saobraćajnice u Ulici Gorica u općini Centar, vrijednost projekta preko 120.000 KM
Na osnovu ugovora, radnici firme "Grakop" započeli su danas sa radovima na sanaciji Ulice Gorica u dužini od 277 metara. Vrijednost projekta iznosi 124.000 KM, a sredstva su osigurana u ovogodišnjem budžetu Općine Centar.

Kako je planirano projektom, stari oštećeni asfalt će biti uklonjen mašinski nakon čega će biti postavljen novi.

- Ugovoreni rok za izvođenje radova je 30 dana. Na ovoj dionici pored novog asfalta bit će urađena zamjena i nivelacija oštećenih uličnih slivnika, šahtova, šibera i hidranata. Također, po završetku polaganja asfalta postavit ćemo i nove ležeće policajce - naveli su iz građevinske firme Grakop, saopćeno je iz Općine Centar.

(Fena)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana