29.8.2021. 8:23
Prognoza vremena za naredna tri dana
Prema podacima Hidrometeorološkog zavoda FBiH, u ponedjeljak, 30. avgusta, jutro u Bosni biće umjereno do pretežno oblačno sa maglom po kotlinama. U ostatku dana očekuje se postepeno razvedravanje. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od osam do 14, na jugu do 18, a dnevna od 19 do 24, na jugu do 28 stepeni Celzijusovih.

Za utorak, 31. avgusta, očekuje se da će jutro u zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne biti pretežno oblačno, a u ostatku zemlje sunčano. Tokom dana porast naoblake u Bosni. Poslije podne kiša i lokalni pljuskovi se očekuju u centralnim i sjeverozapadnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od 11 do 16, na jugu do 18, a dnevna od 20 do 26, na jugu do 28 stepeni Celzijusovih.

Prema prognozi, u srijedu, prvog dana septembra, očekuje se pretežno oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima u većem dijelu Bosne. Jutarnja temperatura od 11 do 16, na jugu do 19, a dnevna od 18 do 23, na jugu do 28 stepeni Celzijusovih.

(Ajdin Balićevac)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana