10.9.2021. 7:59
Progonoza vremena za vikend
Danas u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 23 i 28, na jugu do 30 stepeni.

U Sarajevu sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura oko 10, a najviša dnevna temperatura oko 25 stepeni.

Sutra, u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano prije podne. Povećanje oblačnosti u drugoj polovini dana. Vjetar slab promjenljivog smjera.

Jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 15, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 23 i 28, na jugu do 31 stepen.

U nedjelju, u Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 14, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 23 i 28, na jugu do 31 stepen.

U ponedjeljak, u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U večernjim satima se očekuje nešto više oblaka.

Jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 15, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 23 i 28, na jugu do 31 stepen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana