18.9.2021. 12:36
Poslijepodne pljuskovi s grmljavinom u Hercegovini, na zapadu i jugoistoku Bosne
U Bosni i Hercegovini prijepodne bilo je umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U centralnim i istočnim područjima Bosne je zabilježena kiša i pljuskovi.

Temperature zraka u 11 sati: Ivan-sedlo 11 stepeni; Sokolac 12; Sarajevo 14; Bihać, Srebrenica 16; Bugojno, Grude 17; Livno, Tuzla 18; Gradačac, Prijedor 19; Banja Luka, Bijeljina, Sanski Most, Široki Brijeg, Zenica 20; Doboj, Mostar 21; Trebinje 22 i Neum 23 stepena. 

Danas će preovladavati umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab promjenljivog smjera. Dnevna temperatura od 16 do 23, na jugu do 27 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH. 


(Fena)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana