19.9.2021. 16:51
Saobraćajna nesreća na magistralnom putu Lašva- Vitez, saobraćaj otežan
Zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila na dionici magistralnog puta Lašva- Vitez u mjestu Kaonik, saobraća se usporeno,naizmjeničnim propuštanjem vozila. Vozače molimo za strpljenje, navode iz BIHAMK-a.

Na autoputu A-1 zbog radova na dionici Sarajevo sjever-Podlugovi, saobraća se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova. Zbog sanacionih radova u tunelu Crnaja na dionici Konjic-Jablanica, tokom dana saobraća se naizmjenično-jednom trakom, uz regulaciju semaforima, dok je u noćnim satima (23:00-04:30 sati) saobraćaj u tunelu obustavljen.


(Amer Mujezinović)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana