30.4.2022. 11:48
U 11 sati na Bjelašnici nula stepeni, najtoplije u Mostaru, Neumu i Trebinju 21 stepen
U Bosni i Hercegovini danas prijepodne je bilo sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Temperature zraka u 11 sati: Bjelašnica 0 stepeni, Sokolac, Srebrenica 12, Bihać, Bugojno 15, Livno, Sarajevo 16, Sanski Most, Tuzla, Zenica 17, Gradačac, Prijedor 18, Banja Luka, Doboj 19, Grude, Široki Brijeg 20, Mostar, Neum, i Trebinje 21 stepen.

Danas će preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab istočni i sjeveroistočni. U Hercegovini vjetar poslijepodne u skretanju na zapadni i jugozapadni. Dnevna temperatura od 17 do 22, na jugu do 25 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH. 

(FENA/A. Balićevac)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana