8.6.2019. 14:54
U Sarajevu počeo turnir u košarci u kolicima 'Zajedno za košarku'
Turnir na kojem učestvuju četiri selekcije košarkaša u kolicima, pod nazivom "Zajedno za košarku", počeo je danas u Sarajevu.

U organizaciji Saveza košarke u kolicima BiH, turnir koji će poslužiti učesnicima da vide u testiraju formu pred važne nastupe, zvanično je otvorio predsjednik Košarkaškog saveza BiH Mirza Teletović.

Teletović je učesnicima poželio da u dobrom raspoloženju i kroz kvalitetne utakmice dobiju uvid u kakvom se stanju nalaze njihove ekipe.

Otvaranju su prisustvovali i predstavnici Općine Centar, Košarkaškog saveza BiH, Paraolimpijskog komiteta BiH, te mnogobrojna imena iz svijeta sporta.

Prvo podbacivanje na turniru pripalo je još jednoj legendi bh. košarke Raziji Mujanović, koja je tako na simboličan način otvorila takmičenje na parketu.

Pored reprezentacije Bosne i Hercegovine na turniru učestvuju i selekcije Austrije, Srbije i Hrvatske. Tokom turnira sve selekcije će odmjeriti snage međusobno, a ime konačnog pobjednika bit će poznato sutra.

(Fena/Alen Avdić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana