13.9.2019. 20:16
Poraz košarkaša OKK Slobode na turniru u Osijeku
U prvoj utakmici Međunarodnog turnira u Osijeku, košarkaši OKK Slobode iz Tuzle poraženi su večeras u susretu sa mađarskim prvoligašem Albom Fehervar rezultatom 68:84 (14:13, 12:26, 22:17, 20:28).

Najviše poena u sastavu Josipa Pandže postigli su Fahrudin Manjgafić 19, Nelson Henry 16, Sani Čampara 9, dok su po 7 poena postigli Emir Čerkezović i Dejan Janjić.

U ekipi Alba Fehervar Markis McDuffie je postigao 17, Darrin Govens 15, a Marton Molnar 14 poena.

OKK Sloboda sutra od 17 .00 sati igrat će za 3. mjesto s poraženim iz susreta Vrijednosnice Osijek - Zrinjski koji je u toku.

Ovo je bila šesta pripremna utakmica Tuzlaka i drugi poraz.

(Fena/Alen Avdić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana