12.2.2020. 10:54
Luka Dončić spreman da se vrati na NBA terene, vjerovatno će igrati i na All Staru
Slovenski košarkaš Luka Dončić nakon sinoćnjeg treninga Dallas Mavericksa poručio je da je spreman za povratak na terene.

- Sretan sam što ću ponovo igrati - izjavio je Dončić za zvaničnu interet stranicu Dallas Mavericksa.

Slovenac je u kratkom vremenskom periodu dvaput iskrenuo gležanj desne noge, prvi put u decembru prošle godine, a drugi krajem prošlog mjeseca.

Na terene NBA lige vratit će se u noćas kada Dallas u "American Airlines Centru" dočekuje ekipu Sacramento Kingsa. Nakon toga otputovat će u Chicago gdje će nastupiti na All-star utakmici u ekipi LeBrona Jamesa. 

Dallas je bez Dončića odigrao sedam mečeva, tri puta je pobijedio a četiri puta je poražen. Ekipa zauzima šesto mjesto na zapadnoj konferenciji.

(Fena)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana