9.8.2020. 15:31
Džanan Musa oduševio sve: Evo u čemu se pojavio na utakmici
Reprezentativac Bosne i Hercegovine i član Brooklyn Netsa Džanan Musa objavio je fotografiju na Instagramu koja je izazvala mnoštvo pozitivnih komentara.

Musa je na sebi, uoči utakmice, imao dres Barcelone koji će u novoj sezoni nositi nogometni reprezentativac BiH Miralem Pjanić.

Naš košarkaš je označio Pjanića u svom postu, koji mu je ubrzo odgovorio.

🏀x⚽️ @miralem_pjanic 🔥🔥

A post shared by Dzanan Musa (@dzananmusa) on


Komentar je ostavio i bivši košarkaš Netsa Tiago Splitter koji je pitao Musu da li se radi o dresu Lionela Messija.

"Znaš ti čiji je dres", odgovorio mu je Džanan.

Jedan od Musinih pratilaca poručio mu je da naredni put obuče dres Edina Džeke, a bilo je i onih koji su pisali da mu bolje stoji dres FK Sarajevo.

Podsjetimo, legenda NBA lige LeBron James ima običaj da nosi nogometne dresove,najčešće Liverpoola, pa su se neki pitali i da li Musa možda njega kopira.

 

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana