20.8.2020. 15:30
Džaferović primio Čolana i Avdića i obećao pomoć Košarkaškom savezu BiH
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović primio je generalnog sekretara Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine Amera Čolana i direktora državne košarkaške reprezentacije Samira Avdića, koji su ga informirali o izazovima pred kojima je Savez, kao i planovima za njihovo prevazilaženje.

Prezentiran je i sportski kalendar utakmica i natjecanja na kojima će učestvovati košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine.

- Predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović istaknuo je veliki značaj razvitka i jačanja košarkaškog sporta za Bosnu i Hercegovinu, te obećao pomoć u rješavanju problema s kojima je Košarkaški savez suočen - saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

(Fena)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana