24.8.2020. 8:17
Harrell napravio istinski skandal nazvavši Dončića "bijelom ku****", a onda mu se izvinio pred početak nove utakmice
Pažnju medija u NBA ligi skrenuo je svojim skandaloznim ponašanjem košarkaš LA Clippersa, Montrezl Harrell.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, on je tokom jedne verbalne prepirke sa Lukom Dončićem, u utakmici broj 3 između LA Clippersa i Dallasa, Slovenca nazvao "bijelom ku****".

Na njega se potom obrušila cijela javnost, posebno kada smo u situaciji kada se u SAD-u i ostalim dijelovima svijeta sprovodi kampanja oko ravnopravnosti svih rasa i ljudi.

Ipak, pred početak četvrte utakmice, u kojoj je Dončić kasnije gotovo sam pobijedio Clipperse, Harrell je prišao Dončiću i izvinio mu se, što je Slovenac prihvatio na džentlmenski način.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana