12.4.2021. 18:46
Samo u BiH: KK Čelik kažnjen sa 25 KM
Komesar takmičenja košerkaške Ligi BiH Nadir Koredžija shodno izvještajima službenih lica odredio je kazne za sankcionisane aktere u 25. kolu, prenosi Avaz.

Leotar je kažnje sa 2.600 KM, Sloboda sa 3.000 KM, a Bratunac zbog neigranja utakmice sa 1.500 KM i neće dobiti jedan bod.

Naloženo je sudijama Miličeviću, Mariću i Vlahi da do sutra dostave dopunske izvještaje, kao i delegatu Draganu Kralju. Izvještaji moraju biti dostavljeni do 16 sati.

Bosna Royal je kažnjen sa 500 KM, Spars 200 KM, Borac 100 KM, a Čelik 25 KM.

Utakmica Bratunac – Široki je registrovana 0:20, piše Avaz.

Zbog isključenja na utakmici Leotar – Sloboda šest igrača suspendovano je na po jednu utakmicu. Kod Leotara su suspendovani: Đorđije Ninković, Božo Đurasović i Nemanja Milidragović, a kod Slobode Đorđe Lelić, Ivan Miličević i Darrion Strong.

(H. Ahbabović)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana