15.4.2021. 20:29
Šok u NBA ligi: LaMarcus Aldridge završio karijeru završio karijeru zbog problema sa srcem!
Šokantna vijest za ljubitelje košarke stigla je iz Amerike, gdje je LaMarcus Aldridge završio karijeru, tek što je potpisao za Brooklyn Netse.

Piše: H. Ahbabović

Čuveni košarkaš rođen 1985. sam je potvrdio ovu vijest na svojim profilima na društvenim mrežama. On se povukao poslije samo dvije sedmice u Netsima. Razlog prekida karijere su problemi sa srcem.

- Danas teška srca pišem ovo pismo. Odigrao sam posljednju utakmicu i tokom nje sam imao problem sa nepravilnim radom srca. Kasnije te večeri, stanje je postajalo još teže, što me je dodatno zabrinulo. Slijedećeg jutra, rekao sam ekipi šta se događa i oni su se pobrinuli da odem u bolnicu i na preglede. Iako mi je sada bolje, to što sam doživio sa srcem je jedno od najstrašnijih stvari koje sam ikad prošao.

Uz sve navedeno, donio sam tešku odluku da se povučem iz NBA lige. Tokom 15 godina stavljao sam košarku na prvo mjesto, a sada je vrijeme da stavim zdravlje i svoju porodicu na vrh liste. Zahvalan sam na svemu što mi je ova igra dala - sjajne uspomene, uključujući sve uspone i padove i prijateljstva koja ću čuvati zauvijek, rekao je ovaj košarkaš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana