29.6.2021. 22:44
U američkom klubu ne mogu čekati, samo da im se u ekipu vrati Jonquel Jones
Kako je to ranije i najavljivano, bh. reprezentativka Jonquel Jones nastavit će karijeru u WNBA timu Conecticat Suns.

Američki portal "Greenwitch Time" piše da Jones treba proći COVID-19 prokotol, nakon čega će se priključiti ekipi u Washingtonu prije ogleda protiv Misticsa.

- Pokušavamo je provući kroz sve ove protokole i imati je za naredni susret. Ona treba proći još jedan dan kroz negativne testove. Kakav sjajan početak sezone je imala. Nadamo se da će nastaviti pružati sjajne partije kakve je imala prije odlaska, izjavio je trener Curt Miller.

Inače, poznato je da Jones igra u sezoni za dva kluba. Dok traje WNBA takmičenje nosi dres Sunsa, a u Evropi kasnije nastupa za ruski Ekaterinburg.

(H. Ahbabović)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana