5.7.2021. 15:49
Dječak poslao pismo košarkašicama koje je oduševilo javnost: Ponosan sam na vas
Desetogodišnji dječak iz Zenice Afan Huseinspahić napisao je pismo našim košarkašicama. Dječak je veliki fan "Zmajica" koje su, kao i čitavu javnost i njega očarale igrom na Eurobasketu gdje su na kraju osvojile 5. mjesto.

- Ja sam Afan Huseinspahić. Imam deset godina, završio sam 4. razred i dolazim iz Zenice. Odličan sam učenik, ali ne treniram ništa. Makar i ne trenirao, vjeran sam fan svih bosanskohercegovačkih reprezentacija iz sportova, pa i košarke. Prvo da vam zaželim zdravlje i sreću, a onda da vam zaželim što, što, što, što više uspjeha! Hvala vam što našu zemlju predstavljate u najljepšem mogućem smislu. Čestitam vam na dosadašnjim pobjedama koje ste ostvarile na Evropskom prvenstvu i fenomenalnom 5. mjestu - piše Afan i dodaje:

- Nadam se da kao što i sami kažete, da ćete na Svjetskom prvenstvu pokušati donijeti nešto oko vrata, što vam unaprijed od srca želim. Ponosim se kako igrate i ja ću uvijek navijati za vas!! - u potpisu pisma upućen je pozdrav košarkašicama od njihovog vjernog fana Afana sa njegovom porodicom.


(Ajdin Balićevac)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana