2.8.2021. 20:29
VTK/STK BiH finansijski podržala Žensku košarkašku reprezentaciju BiH
Povodom nedovno ostvarenog rezultata na Evropskom prvenstvu, predsjednik Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore Bosne i Hercegovine Ahmet Egrlić danas je u ime Komore uručio ček u vrijednosti od 7.500,00 konvertibilnih maraka Ženskoj košarkaškoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

Ček je u ime reprezentacije preuzela tim menadžer Razija Mujanović.  Kako je istakao predsjednik Egrlić navedeni gest je realizovan u cilju podrške i pružanja pomoći mladoj i persektivnoj ekipi košarkašica u nadi da će u budućnosti nastaviti ostvarivati odlične rezultate. Takođe je ukazao na potrebu svih relevantnih institucija, ali i privrednika u Bosni i Hercegovini da prepoznaju i podrže razvoj i unapređenje sporta i na taj način motivišu mlade  sportiste za ostanak u zemlji.


Tim Menadžer, Razija Mujanović izrazila je zahvalnost Komori na uručenim sredstvima, te je takođe izrazila nadu da će i drugi akteri slijediti primjer i u skladu sa svojim mogućnostima pomoći ne samo Ženskoj košarkaškoj reprezentaciji, nego i bh. sportu uopšte, saopćeno je iz Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore Bosne i Hercegovine.


(FENA)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana