30.8.2019. 12:17
Topla salata će razgaliti vaše nepce, a poslužiti je, osim uz ramstek, možete i uz piletinu, puretinu ili gljive.
Sastojci:
300 g ramsteka
1 luk
2-3 češnja bijelog luka
500 g paradajza
100 g kukuruza
maslinovo ulje
mješavina začina
biber
so
svježi peršun
Luk isijecite na krupno, pa ga lagano prepržite na maslinovom ulju. Dodajte sitno nasjeckan bijeli luk, te kriške svježeg paradajza. Pospite sve sa mješavinom začina i biberom, pa lagano izmiješajte.
Na kraju dodajte kukuruz i sve pospite sitno nasjeckanim peršunom, lagano izmiješajte i skinite s vatre.
Ramstek posolite i pobiberite i vrlo ga kratko izgrilujte sa obje strane na ugrijanoj gril tavi. Izvadite ga iz tave i ostavite kratko da odleži. Zatim, ga izrežite na zalogaje i poslužite uz toplo povrće. Dobar tek, želi vam
Tefal!
KuhPoh pratite i na facebooku, youtubeu, twitteru, te instagramu.