8.10.2019. 14:54
Tuna cream
Kod pašteta od tune navažnije je to što odgovaraju svakome.

Sastojci:

2 konzerve tune
100 g dimljenog topljenog  sira
3 kašičice majoneze
1 kašika senfa
crvena paprika
biber
limunov sok
masline
maslinovo ulje


Tunu ocijedite od ulja, pa je stavite u dublju zdjelu, najbolje u onu koja dođe sa Tefal štapnim mikserom.

Dodajte sir, majonezu, senf, crvenu papriku, biber, limunov sok i miksajte dok ne dobijete finu kremu.

Na kraju dodajte masline (očišćene bez košpica) i maslinovo ulje, pa nastavite miksati onoliko dugo koliko smatrate da vaša pašteta ima idealnu teksturu. Ovu ukusnu riblju paštetu možete poslužiti uz hrskavi tost. Tefal, ideje bez kojih ne možete!

KuhPoh pratite i na  facebookuyoutubeutwitteru, te instagramu.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

LIFESTYLE
Source.ba-sva prava pridržana