8.5.2019. 17:27
"Znam kako je preživjeti sa 20 eura. Muž mi nije ljubomoran, zabrinula bih se kad mi se nijedan muškarac ne bi javio"
Dunja Tatomirović, regionalno poznata youtuberka porijeklom iz BiH govorila je za Source.ba portal.

YouTube kanal "Slatko od Dunje" za sada bilježi više od 130.000 pretplatnika, a ona svojom kreativnošću i otvorenošću sve više plijeni pažnju publike. 

Pitali smo je odakle crpi ideje, s obzirom na to da se na njenom kanalu mogu naći različite teme od toga kako preživjeti sa 20 eura sedmično, koji su to tipovi muškaraca i žena u kafani, pa do tema o porodu i majčinstvu.

S obzirom na to da često zbog poslovnih obaveza zvog supruga koji je bio i nekadašnji fudbaler FK Sarajeva mora seliti Dunja nema klasičan posao, pa je snimanje za You Tube jedan vid njenog kreativnog izražavanja, ali i posla.

Dunja dosta govori o svakodnevnici i u svojim videima se nerijetko "ogoljava" na način da sa publikom dijeli svoja razmišljanja, da nema problem stati nenašminkana, neispeglana i bez potrebe za lažnim savršenstvom. 

Cijeli intervju možete pogledati u prilogu.





Novinar: Lejla Trle
Kamerman: Almir Biber
Montaža: Amila Alijagić 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana