11.12.2019. 18:30
Đavolje usne, novi estetski trend
Nosi estetski trend su đavolje usne. Smatra se da su ga inicirali ruski plastični hirurzi, tačnije hirurg Emelian Brod, a nazivaju se još i “hobotnica usne”.

Reakcije su pomiješane, od oduševljenja do protivljenja. Ove usne su u obliku talasa, a oni se prave od filera. Jedni usne nazivaju bizarnim i glupim, a nađu se i oni koji ‘đavolje usne’ smatraju ‘neobično esetetski privlačnim’.


Trend su komentarisali i stručnjaci koji su otkrili da se ne može u toj mjeri promijeniti oblik usana. One se mogu djelimično izoštriti, ali ove usne su totalno neprirodne, prenosi CDM.

Filere treba izbjegavati, jer možete nanijeti samo štetu, jer pogrešno ubrizgrani fileri mogu završiti u krvotoku, a to može, u nekim slučajevima, imati smrtni ishod.



(Lejla Trle) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

LIFESTYLE
Source.ba-sva prava pridržana