6.10.2020. 8:00
Evo kako napraviti jeftin serum protiv podočnjaka
Vjerovale ili ne, najveći broj ljudi problem s podočnjacima ima za vrijeme svih godišnjih doba, a naročito ujutro.

Brojni su razlozi nastankak podočnjaka, od umora, neispavanosti, lošeg stanja kože  no to ne znači da ih trebamo samo prepustiti slučaju.

Kako bi smanjila podočnjake i vrećice ispod očiju predlažemo da piješ puno vode i počneš spavati na leđima, a donosimo i jedan odličan recept za serum koji sa samo 2 sastojka možeš napraviti kod kuće.

Upozorenje: Ovaj serum ne smije ući u oči, blazinicom ga nanosiš samo na podočnjake. Ako uđe u oči dobro ga isperi s puno vode.

Što ti je potrebno:

- pola limuna

- 1 kriška paradaiza ili 1 cherry paradaiz

Postupak:

- U posudici pomiješaj sok paradaiza i sok limuna

- Ne brini zbog sjemenki jer ćeš serum ionako nanositi uz pomoć blazinice i lako ih ukloniti

- Dobro očisti lice od šminke

- Umoči blazinicu u serum i nanesi ga na područje podočnjaka - nemoj blazinicom trljati po oku

- Ponovi postupak još jednom kako bi bila sigurna da si nanijela dovoljno seruma

- Ostavi da serum djeluje 15 minuta i zatim isperi vodom i nanesi hidratantnu kremu

Zašto je ovaj serum dobar?

Limun sadrži antioksidanse i vitamin C te posvjetljuje kožu, a rajčica je također puna antioksidansa i vitamina B1, B2, B3, B6, A i K. Rezultat je fantastični serum koji će pomoći da smanjiš podočnjake i njeguješ nježno područje oko očiju.


(Lejla Trle) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

LIFESTYLE
Source.ba-sva prava pridržana