5.4.2021. 13:15
Dame, zbog ovih osobina muškarci vas nikada neće zaboraviti
Impresija o nekome je nešto što se ne mijenja i što ostaje urezano u našem umu, bilo da se vezuje za kolege na poslu, prijatelje ili ljubavne partnere. Upravo ljubavni odnosi su najkompleksiniji, često se prekidaju iznenada i neočekivano, ali način na koji se neko ophodio prema nama ostaje najjače utisnuto u ljudskom sjećanju.

Za nježniji spol

Ljubavne veze, s jedne strane, nastaju zbog fizičke privlačnosti, ali i zbog karakternih osobina, s druge;  stoga, drage dame, ukoliko posjedujete neke od sljedećih osobina - budite sigurne da ste od onih partnerki koje ostaju urezane za cijeli život.


Saosjećajna

Empatija je jedna od najljepših ljudskih osobina. Ipak, danas vlada destruktivno, ozlojađeno ponašanje i stav da ukoliko se drugima dešavaju problemi, padovi i loše stvari to ne treba, ni po joj cijeni, da utiče na nas. Međutim, kada muškarac, i pored te činjenice, upozna ženu koja istinski brine o njemu, pruža mu podršku, tu je da ga razumije i utješi - definitivno je neće lahko zaboraviti.

Neovisna 

Iako od davnina kruži priča da je muškarac taj koji donosi pare u kuću, finansira i zadovoljava ženu po tom pitanju, vremena se mijenjaju i danas je sve češće sresti ženu koja sebi gradi put, karijeru; koja želi da ima svoj ,,dinar''  i sebi priušti zadovljstva koja se mogu platiti parama. Iako se mnogi muškarci plaše takvih žena - oštroumnih i sa vlastitim bankovnim računom - ne prestaju maštati i sanjati o njima. 

Nedodirljiva

Nikakva čar se ne krije u tome da nekome dopustite sve i odmah. Oni muškarci koji su sigurni u sebe i puni samopouzdanja, nastaviće do krajnjeg cilja. Ako, ipak, posustanu na prvom koraku, ne brinite - neosvojena trvđava se najduže pamti.

Duhovita

Duhovite šale , veselo raspoloženje i samoironija privlače poput magneta. Takve blistave osobe nikada se ne zaboravljaju.

Ljepota i fizički izgled

Ko god kaže da ga fizički izgled ne zanima, grdno će se prevariti. Muškarci (kao i žene) vole ono što je oku ugodno. Ono što će nas na prvu loptu privući kod nekoga je upravo spoljašnji izgled, stil, držanje, pogled, sređenost, ljepota. A ako se još spoljašnjost poklopi sa prethodno pomenutim osobinama i divnom ličnošću - to je onda dobitna kombinacija i tajni recept za nezaboravnost. 


(Semra Šantić)

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

LIFESTYLE
Source.ba-sva prava pridržana