23.1.2022. 20:24
Jedan od najboljih: Alen Demirović pobjednik frizerskog takmičenja u Sarajevu
Pobjedu na današnjem takmičenju je odnio jedan od najkvalitetnijih frizera koji posjeduje lanac barber radnji u Sarajevu, a u pitanju je Alen Demirović.

U Sarajevu su se u toku dana okupili najbolji od najboljih, u pitanju je bilo takmičenje "Barbers United",  a na kojem je učestvovalo čak stotinu barbera i frizera s prostora cijele Bosne i Hercegovine.

Organizatori su objasnili da nekih zvaničnih pravila za ovo takmičenje nije bilo. To je dalo frizerima vjetar u leđa, pa su pravili oblike frizura i brada po vlastitom izboru. Profesionalci su u pitanju pa ne sumnjamo da  je sve bilo perfektno.

Drugo mjesto zauzeo je njegov kolega Armin Biber, također barber iz Sarajeva. Na takmičenje su stigli i mnogi kvalitetni takmičari iz Srbije, Hrvatske kao i iz Crne Gore.


(Amer Mujezinović)


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

LIFESTYLE
Source.ba-sva prava pridržana