21.1.2021. 17:14
"Još neki će napustiti svoje stranke. Na svoju inicijativu sam istupio iz Naroda i Pravde, imam u planu osnovati Klub samostalnih vijećnika"
Srđan Srdić, vijećnik u općini Novo Sarajevo nedavno je došao u centar medijske pažnje nakon što su pojedini članovi Naroda i Pravde iznijeli tvrdje o njegovim izbornim malverzacijama.
Srdić je tada suspendiran iz stranke, a kako nam je naveo u razgovoru on je odlučio prije dva dana sam napustiti stranku, nakon što je uložio, a na koju mu niko nije odgovorio, što je zakonski propisano.

Cijeli intervju pogledajte u nastavku.

Novinar: Mirza Malović
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana