11.2.2019. 10:30
Uspjeh: Safet Zec kreirao kutiju novog parfema poznate parfemske kuće Hermes
Kutiju novog parfema “Un Jardin Sur La Lagune”, za žene i muškarce, poznate parfemske kuće Hermes, koji je javnosti predstavljen početkom ove godine, kreirao je naš proslavljeni slikar Safet Zec.

Njegovo djelo krasi mirisnu vodu čiju notu je osmislila Cristine Nagel, poznata hemičarka koja je inače kreirala i neke od najpoznatijih parfema “Alain Delon” (Lyra, 1993.), “Miss Diore Cherie” (Christian Diore, 2005.), “The One” (Dolce&Gabanna, 2006.), “Si” i “Si Night Light” (Giorgio Armani, 2013.), “Eau Torride” (Givenchy, 2002), piše Coolstyle.ba

Francusku kompaniju Hermes osnovao je Thierry Hermes 1937. godine, koja je do danas ostala porodični biznis. Kreirali su više od stotinu parfema za žene i muškarce, a koji su po kvaliteti prepoznati širom svijeta.



(Lejla Trle) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

LIFESTYLE
Source.ba-sva prava pridržana