10.11.2019. 17:38
Osvaja svijet muške mode i showbiznisa, a nekad je bio žena
Laith Ashley je 26-godišnji model koji, pored ostalog, reklamira donji veš Calvin Klein.

Izdefinisano tijelo, sportski duh, lijepo lice dovoljni su da privuče poglede žena, a ono što je nazanimljivije u njegovoj biografiji nije reklama niti revija, već činjenica da je bio žena.

Naime, one je sa 19 godina shvatio da je muškarac u tijelu žene i započeo tranziciji.

Image result for laith ashley

Kaže da nije imao problema na tom putu jer je od početka imao podršku bliskih ljudi, a sebe danas opisuje kao osjećajnog, jakog i seksipilnog.

Image result for laith ashley

Studirao je psihologiju, a karijeru je izgradio u svojetu mode. Kaže da bi u narednih deset godina volio da se bavi muzikom ili filmom jer smatra da ima talenta, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

LIFESTYLE
Source.ba-sva prava pridržana