29.6.2020. 14:10
Zakoračite u ljeto sa Birkenstock obućom: Pogledajte najaktuelnije modele za ovu sezonu!
Mnogima omiljeno godišnje doba ljeto nas asocira na lakoću, odmor i uživanje dok u modnom svijetu donosi nove modne trendove. Zbog toga od omiljenih ljetnih komada očekujemo upravo to – da nam pruže komfor i udobnost dok konačno uživamo u zrakama sunca.
Najpopularniji njemački brand obuće “Birkenstock” poznat po fleksibilnom i ortopedskom potplatu koji im daje posebnu udobnost, pripremio je novu ljetnu kolekciju. Uz tradiciju,koja traje od 1774., “Birkenstock” je do danas ostao vjeran dugogodišnjem kvalitetu, dok je dizajn postao sve moderniji i luksuzniji.  

Ove sezone pored dobro poznatih modela sa jednim ili dva kaiša „Madrid i Arizona“, zasjale su i „Salina“, „Yara“, „Yao“ i „Mayari“. Ono što je poseban novitet jeste model „EVA“, pogodan za vodu – pa samim tim i pravi ljetni hit. 

Birkenstock možete pronaći u oficijelnoj poslovnici u Alta Shopping centru kao i na društvenim mrežama facebook: BirkenstockBiH i instagram: birkenstock_bih

Posebna pogodnost jeste da sve modele možete kupovati iz udobnnosti svoga doma putem web stranice www.hodajzdravo.ba ili Facebook stranice gdje ujedno možete pogledati detaljniju ponudu. 

U nastavku pogledajte najaktuelnije modele iz ljetne kolekcije! 



MODEL GIZEH | PATENT WHITE 

Popularna Gizeh jedan je od najudobnijih Birkenstock modela. Ukoliko niste sigurni koji model odabrati, ova Gizeh od bijelog laka, sa zlatnim detaljima je odličan izbor za sve kombinacije!   CIJENA: 127 KM



MODEL MADRID | SILVER

Vječna Madridica od srebrnog BIRKO - FLORA za ljeto I preplanuli ten! Model Madrid je dostupan u raznim bojama i materijala – posjetite web stranicu za veći izbor ili ih potražite u Alta Shopping Centru! 
CIJENA: 98 KM



MODEL SALINA | BLACK

Ove sezone neobična Salina je postala pravi hit! Elegantan model za sve prilike, dostupan je i u bijeloj boji. 
CIJENA: 120 KM



MODEL SAMIRA | EARTH RED RIVETS

Nešto malo drugačije od Birkenstocka. Za ljubitelje sandala Birkenstock je ovo ljeto posebnu pažnju posvetio sandalama od kojih posebno izdvajamo Samiru! Ovo nije obična sandala na platformu! Samira je zadržala Birkenstockov tradicionalni potplat za savršenu udobnost. Napravljena od Nubuck kože, dostupna u sivoj I boji cigle, odličan je izbor za duge šetnje! CIJENA: 235 KM



MODEL ARIZONA BIG BUCKLE | BLUE

Vjerovatno najveći hit ove sezone! Modeli BIG BUCKLE su privukli posebnu pažnju svojim modernim I luksuznim dizajnom. Napravljeni od prirodne, ručno bojene kože sa velikim kopčama postali su omiljeni Birkenstock model. Big buckle modeli su dostupni I sa jednim kaišem te u formi sandale. 
CIJENA: 254 KM



MODEL SIENA RIVETS | OCHRE

Najnoviji model ljetne sezone iz Birkenstock kuhinje- Siena Rivets napravljena je od prirodne nubuck kože I ukrašena zlatnim nitnama. Dostupna I u nježno rozoj boji. 
CIJENA: 186 KM



MODEL ARIZONA KIDS | DESERT SOIL VIBRANT GRAY

Birkenstock je posebno poznat po svom asortimanu za najmlađe! Naši mališani mogu bezbrižno da uživaju u ljetu uz njima omiljene papučice , a posebno u stabilnoj I atraktivnoj Arizoni.
CIJENA: 108 KM



MODEL GIZEH | CONFETTI
Djevojčicama će možda interesantnije biti šljokičave Gizeh! 
CIJENA:  78 KM



MODEL LUGANO | CAMBERRA IRON

Nismo izostavili ni mušku populaciju. Posljednji trend od Birkenstocka jeste model Lugano, dostupan I u braon varijanti. Lugano je sačinjen od prirodne nubuck kože bojan prirodnim uljanim bojama. Klasičan I luksuzan. 
CIJENA: 176 KM



MODEL ARIZONA | DARK BROWN 

Ne smijemo izstaviti ni dobru klasičnu unisex Arizonu. Najprodavniji model bez kojeg ne može proći niti jedna ljetna sezona. Dostupna u više boja I materijala.  
CIJENA: 117 KM

Kompletnu ponudu pogledajte na: www.hodajzdravo.ba
 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

LIFESTYLE
Source.ba-sva prava pridržana